Farem un pa xinès, bé una aproximació, ja que els xinesos fan servir altres greixos i més sucre.
Per aquesta recepta necessitarem la col.laboració d'un adult ja que es fan servir els fogons de la cuina.
Ingredients
- 350 g. de farina,
- 75 g. de sucre,
- 1 got d'aigua o llet,
- 50 g. mantega,
- Una mica de sal
- 15 g. de llevat fresca
Estris
- Una cassola ràpida amb reixa per coure al vapor.
- Paper de forn
Barregem tots els ingredients a la màquina amb el programa de fer massa.
Estenem la massa i la enrotllem fent un xurro.
Tallem en trossos iguals i els arrodonim.
Posem les boletes a la reixa de la cassola amb una mica de paper de forn per evitar que s-enganxin i tapem.
20 m. al foc.
Mentre esperem..............
Ja han passat els 20 minuts. Deixem refredar una mica la cassola i aquí el tenim.
S'ha de servir ben calent.
Amb all i oli està boníssim.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada