Pa de cerals

Avui farem servir la panificadora per al seu us principal, fer pa casolà.
Començarem amb un pa de cereals.
Ingredients
  • Farina, 500g.
  • Llevat, 25g.
  • Aigua, 300m.
  • Muesli amb fruites seques, 150g.
  • Oli, 50g.
  • Sal, dues cullerades petites.
  • Sucre, una cullerada petita.
  • Carbassa ,100g.
  • Canyella en pols.

Estris
  • Una panificadora.

Afegim la farina el llevat la sal, el sucre i l'aigua dins de la panificadora.
Seleccionem el programa i el tipus de pa (gran mitjà o petit).


Posem la maquina en marxa i comencem a preparar el ingredient secret.
 
 
Carbassa
 

Canyella en pols


Mentre preparaven l'ingredient secret la màquina ens ha avisat de que ja es poden afegir els cereals i la resta de complements.
 
El pa mig cuit


Pa acavat de fer ben calent


 
Hora d'esmorzar

El pa es un dels aliments bàsics que mai ha de faltar a taula.
Ja anirem fent altres varietats de pa amb la panificadora.

Bon profit