Raviolis de gall d'indi i patata

 No hem pogut fer res des de nadal, avui una sorpresa fàcil nutritiva i amb ingredients econòmics.

Raviolis de gall d'indi i patata.
Ingredients
  • Un ou
  • Una patata cuita
  • 100g de carn picada de gall d'indi o pollastre
  • 100g de farina
  • Una cullerada d'oli
  • Sal
  • Pebre
  • Colorant alimentari
  • Salsa al gust
    Estris
    • Una paella gran
    • Una casola
    • Un corró (màquina de fer pasta fresca)
    • Un talla pasta
      Barregem la farina i l'ou amb una mica de sal i colorant a la màquina de fer massa.
       
      Fiquem en un bol la carn picada  la patata cuita pelada i la barregem amb una forquilla.

       
      Quan la tinguem ben barrejada la fiquem a una paella amb oli fins que quedi una mica daurada, li podem afegir una mica de sal i pebre o altres especies que ens agradin.

       
        
      Mentre es fa la carn preparem la màquina de fer pasta fresca, si no teniu també es pot fer servir el corró.

       
        
      Estirem la massa i la deixem llarga i prima, ben prima doncs si no quan sigui cuita ens quedarà molt grossa.


       Ara toca farcir la pasta amb la carn i la patata, calculeu bé les porcions de massa i de farcit per aprofitar-ho tot.
       
        
      Després es doblega la massa,  s'enganxa una capa amb l'altre amb els dits i es comença a tallar.

       
       

      Amb paciència i tranquil·litat anirem acabant la feina.
       
      Ara toca coure la pasta i fer la salsa que més ens agradi, a mi la que més és la Roquefort.
      Avui em conformaré amb una salsa de tomàquet com la que fem per les pizzes.

       
        
        

        
        
      Que bons que eren, amb  el que costa fer-los i me'ls he menjat en 5 minuts, vull repetir......
      Demà el pollastre farcit de shitaki.

      Imprimir