Pa xinès

 Aquesta tarda, desprès de fer el deures, mentre tocava el violí he pensat fer un altre tipus de pa.

Farem un pa xinès, bé una aproximació, ja que els xinesos fan servir altres greixos i més sucre.
Per aquesta recepta necessitarem la col.laboració d'un adult ja que es fan servir els fogons de la cuina.
Ingredients
  • 350 g. de farina,
  • 75 g. de sucre,
  • 1 got d'aigua o llet,
  • 50 g. mantega,
  • Una mica de sal
  • 15 g. de llevat fresca

Estris
  • Una cassola ràpida amb reixa per coure al vapor.
  • Paper de forn


Barregem tots els ingredients a la màquina amb el programa de fer massa.
 

Estenem la massa i la enrotllem fent un xurro.

Tallem en trossos iguals i els arrodonim.
 

Posem les boletes a la reixa de la cassola amb una mica de paper de forn per evitar que s-enganxin i tapem.

20 m. al foc.
Mentre esperem..............


Ja han passat els 20 minuts. Deixem refredar una mica la cassola i aquí el tenim.
 

S'ha de servir ben calent.
 
Amb all i oli  està boníssim.

Bon profit.