Arròs amb llet casolà



Ingredients
Arròs  3 tasses de cafè
Llet   3/4 de llitre
Sucre 1 tassa
Canyella 1 cullerada petita.
Aigua 1l
Pell de llimona (optatiu)


Estris

Panificadora
1 Cassola

Preparació



En una cassola mitjana es fica un litre d'aigua i es posa a escalfar.

Afegim l'arròs quan comenci a bullir i el deixem 10 minuts.

Escorrim l'arròs i el fiquem al recipient de coure a la panificadora.

Seleccionem el programa 10 i programem 30 minuts de cocció.

Afegim el sucre i la canyella en pols i la pell de la llimona.

Cobrim bé de llet

Remenem bé per desfer una mica la sucre i posem en marxa la màquina

Recordeu, 30 minuts al programa  de cocció


El deixem fer mentre ens anem a veure caçadors de bolets,quan passin els 30 minuts la màquina ens avisarà.

Deixem-nos de bromes que els 10 minuts ja han pasat.


Anem a presentar el postre.
Amb arròs, amb llet i canyella, no cal fer servir la paella.
Bon appétit!! i millor cuina






3 comentaris:

RB ha dit...

Riquisimo gracias

Maila ha dit...

Obligatori portar- li a la senyu una mica perquè dóni l'aprovació

Un petonet de la senyu !!

fabala ha dit...

Muy interesante, aunque a mi el arroz con leche no me gusta.