Aquest estiu al poble hem trobat la recepta de "los mantecados de la abuela", bé no de la meva àvia, la del meu iaio.
Com ja han començat les classes no tenim gaire temps lliure, però aquesta tarda la Lidia una bona amiga a pogut venir a casa a fer el deures i passar una bona estona cuinant i jugant.
Les cuineres
Ingredients:- 150g de llard de porc
- 200g de farina
- 1 got de sucre
- Canyella en pols o pell de llimona ratllada al gust.
- Uns motllos de rebosteria amb formes variades
- Corró
- Safata de forn
Quan acabem el deures d'anglès ja està la massa feta, és que avui no més ens ha posat un exercici.
Estirem la massa amb l'ajut del corró i podem començar a tallar els animalets.
Això sembla que és una mica més divertit que fer els deures d'anglès, però no li direm a la Neus.
Quan tinguem la safata del forn plena de mantegades, l'hem de ficar al forn a 180ºC 25m amb la supervisió d'un adult que sàpiga com funciona.
Els trèiem i els deixem refredar a sobre d'una superfície freda, que són les 18.00h i la Lidia ha marxar a casa doncs demà hi ha escola.
La Lidia ja ha marxat i s'ha emportat una carmanyola plena, com ja no cremen no puc resistir la temptació, que bons que ens han sortit.
Bon profit.
Imprimir
2 comentaris:
Senyora cuinera, MOLTES FELICITATS pels "mantecados de la abuela" em van endolçar el mati!!!
Cada vegades tenen més bona pinta les receptes.
Jo volía fer una petita comanda de "mantecados" al teu gust, pot ser?
Molts petonets de la senyu
Moltes gràcies per la comanda!!
Ara, les meves tardes són més dolces i més tendres, menjant els mantecados en forma de cor!!
Quina "chef" que estàs feta!!!
Molts petonets de la senyu
Publica un comentari a l'entrada