No hem pogut fer res des de nadal, avui una sorpresa fàcil nutritiva i amb ingredients econòmics.
Raviolis de gall d'indi i patata.
Ingredients- Un ou
- Una patata cuita
- 100g de carn picada de gall d'indi o pollastre
- 100g de farina
- Una cullerada d'oli
- Sal
- Pebre
- Colorant alimentari
- Salsa al gust
- Una paella gran
- Una casola
- Un corró (màquina de fer pasta fresca)
- Un talla pasta
Barregem la farina i l'ou amb una mica de sal i colorant a la màquina de fer massa.
Fiquem en un bol la carn picada la patata cuita pelada i la barregem amb una forquilla.
Quan la tinguem ben barrejada la fiquem a una paella amb oli fins que quedi una mica daurada, li podem afegir una mica de sal i pebre o altres especies que ens agradin.
Mentre es fa la carn preparem la màquina de fer pasta fresca, si no teniu també es pot fer servir el corró.
Estirem la massa i la deixem llarga i prima, ben prima doncs si no quan sigui cuita ens quedarà molt grossa.
Ara toca farcir la pasta amb la carn i la patata, calculeu bé les porcions de massa i de farcit per aprofitar-ho tot.
Després es doblega la massa, s'enganxa una capa amb l'altre amb els dits i es comença a tallar.
Amb paciència i tranquil·litat anirem acabant la feina.
Ara toca coure la pasta i fer la salsa que més ens agradi, a mi la que més és la Roquefort.
Avui em conformaré amb una salsa de tomàquet com la que fem per les pizzes.
Que bons que eren, amb el que costa fer-los i me'ls he menjat en 5 minuts, vull repetir......
Demà el pollastre farcit de shitaki.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada