Ingredients
Arròs 3 tasses de cafèLlet 3/4 de llitre
Sucre 1 tassa
Canyella 1 cullerada petita.
Aigua 1l
Pell de llimona (optatiu)
Estris
Panificadora
1 Cassola
Preparació
En una cassola mitjana es fica un litre d'aigua i es posa a escalfar.
Afegim l'arròs quan comenci a bullir i el deixem 10 minuts.
Escorrim l'arròs i el fiquem al recipient de coure a la panificadora.
Seleccionem el programa 10 i programem 30 minuts de cocció.
Afegim el sucre i la canyella en pols i la pell de la llimona.
Cobrim bé de llet
Remenem bé per desfer una mica la sucre i posem en marxa la màquina
Recordeu, 30 minuts al programa de cocció
El deixem fer mentre ens anem a veure caçadors de bolets,quan passin els 30 minuts la màquina ens avisarà.
Deixem-nos de bromes que els 10 minuts ja han pasat.
Anem a presentar el postre.
Amb arròs, amb llet i canyella, no cal fer servir la paella.
Bon appétit!! i millor cuina
3 comentaris:
Riquisimo gracias
Obligatori portar- li a la senyu una mica perquè dóni l'aprovació
Un petonet de la senyu !!
Muy interesante, aunque a mi el arroz con leche no me gusta.
Publica un comentari a l'entrada