Churrasco a la Haloween



Com ja  arriba l'1  de novembre,  i celebrarem la festa de Haloween. Farem un plat rico rico.
Ingredients:
Churrasco del Fribin, 3 tires
Carbassa de l'hort del "maño". 300g
Patates de l'hort del iaio Benigno 1 grossa
All, 1 gra
Oli d'oliva, 3 cullerades soperes
Castanyes opcional
Vi ranci, ( ingredient secret) 1 copeta
Pebre
Sal


Estris
Una panificadora

Preparació
Tallem el churrasco, la patata i la carbassa en trossos petits (amb l'ajuda d'un adult).


salpebrem una mica.

Afegim l'oli i preparem la màquina

50 minuts al programa de cocció


Afegim les patates del iaio i tanquem la màquina. Esperem 10 minuts


Afegim l'all


I la carn tallada i salpebrada


deixem coure uns 20 minuts més
Mentre esperem podem veure uns cosells publicitaris

Afegim la carbassa  i remenem un mica 

Deixem coure  fins que la màquina ens avisi



Emplatem i passem a taula



Bon apéttit



Arròs amb llet casolà



Ingredients
Arròs  3 tasses de cafè
Llet   3/4 de llitre
Sucre 1 tassa
Canyella 1 cullerada petita.
Aigua 1l
Pell de llimona (optatiu)


Estris

Panificadora
1 Cassola

Preparació



En una cassola mitjana es fica un litre d'aigua i es posa a escalfar.

Afegim l'arròs quan comenci a bullir i el deixem 10 minuts.

Escorrim l'arròs i el fiquem al recipient de coure a la panificadora.

Seleccionem el programa 10 i programem 30 minuts de cocció.

Afegim el sucre i la canyella en pols i la pell de la llimona.

Cobrim bé de llet

Remenem bé per desfer una mica la sucre i posem en marxa la màquina

Recordeu, 30 minuts al programa  de cocció


El deixem fer mentre ens anem a veure caçadors de bolets,quan passin els 30 minuts la màquina ens avisarà.

Deixem-nos de bromes que els 10 minuts ja han pasat.


Anem a presentar el postre.
Amb arròs, amb llet i canyella, no cal fer servir la paella.
Bon appétit!! i millor cuina